Håndball
Ett eksempel der følgefokusen på D70 får problemer. Nyttig å fremdeles holde i hevd god gammeldags manuell jobbing. Om disse ser konsentrert ut, så var jeg selv sannsynligvis like vridd i fjeset, utmattet av å fokusere manuelt...
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Inger-Lise S.

Hei! Her har du virkelig klart å fange de ekte ansiktsuttrykkene i kampens hete! Et virkelig godt bilde. (Begriper ikke at folk ikke ser hvor godt bildet er.I det minste kunne man skrive hva de ikke likte..............Vel...)
Her har du fanget det EKTE,ikke det tilgjorte. Meget bra! Jeg mener at nettopp slik bør et bilde fra kampen framstilles. Godt jobba. Gratulerer!

hilsen Inger-Lise
Allan K.

Takk skal du ha Inger-Lise.
Nå ble bildet i utgangspunktet lagt ut for å fylle litt ekstra opp i portfolioen. Men det var virkelig smått med kommentarer denne gang.
Har ikke vært så flittig på kommentarfronten selv i det siste, og det er kanskje årsaken (?)
Inger-Lise S.

Hei Alan! Ja,jeg vil tro det er årsaken.. Med 30.000 medlemmer blir det mange bilder, så bildene drukner lett om man ikke minner folk på at man finns til:)
Man må nok ha et bilde som folk ikke kan unngå å legge merke til straks, om man skal få kommentarer om man ikke viser at man er her;)
Men heldigvis finnes det også medlemmer som liker å se på og studere bilder.Slike er det ekstra artig å få kommentarer fra,syns jeg. For det er jo ikke til å unngå at det blir endel bytting av kommentarer nå man gjerne vil gi tilbakemelding...Men artig å få kommentarer fra ukjente navn også:)

Natta fra Inger-Lise
Kay R.

Hei Allan...

Vel, har jo ikke vært så veldig aktiv på dotten den siste tiden sjøl men jeg fant jo greit frem til deg ettersom du sitter på en av mine bokmerker...
Bilder er fint og situasjonbetinget. Hærlige blikk og utrykk. Aldersbestemt håndball betyr jo ofte kaos..he,he.. noe kanskje bilde også gir utrykk for..

Sliter D70 med autofokus...? Har alldri hørt om det før egentlig. Sjøl tar jeg en god del bilde innendørs av handball/fotball i vadsø-hallen og min autofokus på 20D har ingen problmer med å følge med... Er det ikke heller mulig at det er optikken som gjør dette? Ser jo at mange fuglefotografer velger D70 som sitt valg... Da kan iallefall ikke autofokusen være et problem..hmm.. Bare en tanke.. Håper det løser seg..
Ha en fin natt..

MVH Kay:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu